top of page
mie07.jpg

Suunnittelija Heidi Kaljunen

Olen Heidi Kaljunen, yhden miehen vaimo ja kahden pojan äiti idyllisestä maalaiskylästä Lappeenrannasta. Sisustaminen on lähellä sydäntäni, ja monesti työpäivänkin jälkeen istahdan sohvalle katsomaan sisustus- ja lifestyleohjelmia tai selailemaan lehtiä. Olen esteetikko ja intohimoinen sisustaja, rakastan vanhoja taloja ja esineitä joilla on tarina. Työssäni tykkään suosia suomalaisia tuotteita, yhdistää designia ja myös edullisia tuotteita. Haluan luoda asiakkaan näköisiä persoonallisia tiloja. Olen vuosien aikana saanut auttaa asiakkaitani hyvin erilaisissa sisustuspulmissa. Yrittäjänä olen ollut jo vuodesta 2005. Pidin omaa lifestylepuotia Lappeenrannan keskustassa noin 10 vuotta, ja tein suunnitelmia siinä ohessa. Kokopäiväisesti siirryin sisustussuunnittelun pariin tammikuussa 2020. 

 

Arvostan elämässäni hyvinvointia, itsestä välittämistä ja hyvää arkea, joiden pohjalta olen suunnitellut myös oman Armo- nimisen malliston. Se sisältää ihania kodin tuotteita ja muita kivoja lifestylejuttuja, joita saa ostettua verkkokaupastani Armo- lifestyleshopista, jota pyöritän sisustussuunnittelun ohella. Käy ihmeessä tutustumassa mallistooni!

 

Oon aktiivinen Facebookissa ja Instagramissa, joten ota tilit seurantaan nähdäksesi enemmän Livinkiä. Älä myöskään epäröi ottaa yhteyttä, jos haluat saada apua kotisi tai toimitilasi sisustamiseen liittyen – on kyseessä sitten pieni tai suuri pulma. Ota rohkeasti yhteyttä, niin ratkaistaan sisustuspulmasi yhdessä!

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page